16. OBRTNIČKI SAJAM U KARLOVCU

16. OBRTNIČKI SAJAM U KARLOVCU

Poštovani,

Udruženje obrtnika grada Karlovca i Obrtnička komora Karlovačke županije i ove godine organiziraju Obrtnički sajam, zajedno sa Gradom Karlovcem kao suorganizatorom.

Sajam će se održati u razdoblju od 30.kolovoza do 03.rujna 2019. kao dio manifestacije “Dani piva Karlovac”. Manifestacija “Dani piva Karlovac” ove se godine održava u novom konceptu, u trajanju od pet dana, na pet različitih lokacija/tematskih cjelina, a upravo je Obrtnički sajam jedan značajan dio i održava se na lokaciji Športsko- rekreativnog centra Korana.

Za Sajam je planiran izložbeni prostor pod montažnim šatorom, veličine cca. 800 m2 te dodatnih 200 m2 za edukativne sadržaje.

Pozivamo Vas da o mogućnosti nastupa obavijestite Vaše članove – obrtnike, za koje mislite da bi bili zainteresirani za nastup na 16.Obrtničkom sajmu u Karlovcu, kako bi na taj način promovirali svoje proizvode i usluge.

Obrazac prijave i obrazac privole možete dobiti u Udruženju, kao i cijene najma prostora.

Prijave se primaju do 31.srpnja 2019. ili do popune izlagačkog prostora.

Molimo ispunjenu prijavu te obrazac privole dostaviti na jedan od slijedećih načina:

  • poštom na adresu: UDRUŽENJE OBRTNIKA GRADA KARLOVCA, Haulikova 14, 47000 Karlovac
  • putem e-maila: uo.karlovac@hok.hr   ili   ok.karlovac@hok.hr  
  • za dodatne informacije možete se obratiti Udruženju obrtnika grada Karlovca na 098/365-408 ili Obrtničkoj komori Karlovačke županije na 047/612-058
Podijeli na FB